...
Tehnologie

In clinica noastra aparatura folosita este de ultima generatie, modelele apartinand companiei Sirona (divizie specializata in echipamente stomatologice a firmei Siemens). Toate piesele utilizate sunt imbunatatite cu fibra optica, usurand astfel tratamentele printr-o vizibilitate optima a campului operator.

Motor de endodontie MORITA si sistemul de ace ProTaper, Elements Obturation Unit de la SybronEndo si Microscopul Pico ( Zeiss):
aceste sisteme de ultima generatie folosite in tratamentele de endodontie isi aduc contributia la realizarea unui tratament de canal eficient, pe toata lungimea de lucru si o obturatie de canal corecta si omogena. Munca medicului este usurata si timpul de lucru scurtat, cu cresterea gradului de confort si siguranta al pacientului.

Fiziodispenser NSK cu fibra optica:
pentru efectuarea unor interventii chirugicale (inserare de implanturi, extractii dinti inclusi) in conditii optime, cu asigurarea unei vizibilitati foarte bune a campului operator.Sistem de curatare profesionala AIR-FLOW (SIRONA):
trebuie mentionat ca, prin folosirea acestui sistem, dintii nu vor fi atinsi de nici un alt instrument ci doar de jetul de bicarbonat de sodiu, aer si apa. In cazul adoptarii acestei solutii de curatare, marele avantaj este indepartarea placii bacteriene, a coloratiilor si a depozitelor fine de tartru, dar si reducerea semnificativa a suprafetelor rugoase si retentive.

Mai mult decat atat, coloratiile cauzate de fumat, prezente interdentar, greu accesibile in cazul detartrajului, vor fi cu usurinta indepartate cu ajutorul sistemului air- flow.Lampa de albire profesionala BRITE SMILE:
aceasta lampa este varianta imbunatatita a modelului ZOOM , fabricat de compania Discus. Metoda de albire este sigura, simpla si deosebit de eficienta, in contextul obtinerii rezultatelor dorite in doar o ora. Sistemul foloseste un gel profesional de albire cu lumina albastra potentata ce asigura o albire a dintilor cu pana la 14 nuante.